Borgen - NEIL A-lag 17.09.19

  17.09.2019 Kl. 23:30  
Nordre spilte i kveld borte mot Borgen. Der var det liten bane som vanlig, nesten som en 5’er-bane. Dette førte til en intens og tøff kamp. Det var mye tette dueller og noen sjanser. Håkon Martin burde scoret da han kom aleine med keeper, men kom for nært og klarte ikke vippe den over. Begge lag kunne stå høyt når keeper hadde ballen og det var vanskelig å setta i gang bakfra. Noe som spesielt bortelaget foretrekker. Utrolig nok skulle det stå 0-0 til pause.
Andreomgang derimot skulle inneholde hele seks mål. Det er Borgen som kommer best i gang og scorer først etter å ha brutt høyt i bana. Før de litt seinere begynte å fyre av skudd fra midtbana som ingen kom skikkelig oppi og lurte seg i mål, 2-0. Så var det Nordre sin tur til å bryte høyt i bana, med Håkon Martin. Han stjal ballen, men ballberøringa vart litt lang så han måtte fram med Minnesundtuppen for å nå den. Det vart et kjempe skudd som traff stolpen, men Mobakk som stod på bakre kunne breiside den inn, 2-1. Håpet var tent om å få med seg poeng nordover. Det gikk dessverre ikke lenger enn fra avspark før de blå skøyt like etter avspark og ingen rakk oppi og keeper rakk heller ikke bort, 3-1. Kampen levde fortsatt i høstmørket, hvor det både blåste og kom noen drypp. Ti min før slutt skulle de gule nok en gang redusere. Denna gang ved Oscar, dagens debutant, som passerte fire spillere før han breisida den inn, 3-2 og håpet var tilbake. Et par min etter skulle Borgen få kula i mål, men ble annulert da det var angrep på keeper. Marius fikk seg en god trøkk, men reiste seg og fullførte kampen. Selv om Nordre presset på og skapte noen muligheter, så var det Borgen, med nok et skudd fra midten, som vart kveldens siste scoring,4-2. Detta var en kamp som bar preg av liten bane, og detta er no Borgen vinner på. På stor bane hadde de gule kledd av de blå, men sånn er no regla om størrelser.
Dagens tropp: Marius P. L. Sjølie, Oskar S. Lægland, Erik K. Julsrud, Håkon Martin V. Jensen, Oscar B. Fagnastøl, Daniel Taha, Martin Mobakk og Amund H. Sandholt
Trener: Semund Ruud
Neste kamp hjemme mot Dal på mandag kl. 20:00

Vis alle nyheter