Dobbeltseier til NEIL

  26.01.2020 Kl. 16:09  

NEIL hadde nok en gang en god dag på jobben da de vant begge sine kamper da seriespillet i 3. divisjon startet opp igjen etter nyttår på Nes denne helga. Med storseier 9-1 mot arrangørklubben Hvam IL og en 6-4 seier mot Osloklubben Fokus BTK 4 klatret Minnesundlaget opp på en 2. plass på tabellen og med samme poengsum som serieleder Harestua BTK 2.

Utklassingssifre  mot arrangørklubben
Første kamp for NEIL denne helgen var mot bunnlaget Hvam IL som før oppgjøret mot eidsvollingene hadde tapt alle sine kamper. Det skulle tidlig vise seg at NEIL kom til å overkjøre Nesklubben, for etter de fire første singlekampene ledet NEIL 4-0. Dessverre for NEIL viste det seg at NEIL's best rangerte spiller, Hans Georg Selmer, slet med en vond rygg som stadig ble verre og verre utover dagen. Dette bidro nok sterkt til at NEIL tapte sin eneste kamp mot Hvam da Hans Georg Selmer og Stig Ove Kristiansen tapte en svært jevn doublekamp med 2-3 i sett. Herfra og ut vant NEIL sine resterende fem kamper slik at sluttresultatet endte med solide 9-1 til eidsvollingene. 

Tett og jevnt mot Fokus BTK 4
Andre og siste kamp denne helgen var mot Osloklubben Fokus BTK 4. Første oppgjøret dem imellom endte med uavgjort 5-5. NEIL-spillerne var veldig spente før denne kampen. Skulle de henge med i teten var det kun seier som var godt nok for NEIL, og med ryggplagene til Selmer samt at Hans Inge Kristiansen ikke var med denne helgen kunne alt skje i dette oppgjøret. Og for en spennende kamp dette skulle bli.

Det startet bra for eidsvollingene da Kristian Langbakken utklasset sin motstandere med settsifrene 11-3, 11-6, 11-6. Neste ut var Hans Georg Selmer, men med store smerter i ryggen kunne han dessverre ikke yte sitt beste og tapte med 0-3 i sett.
Stig Ove Kristiansen skulle deretter ut mot gode Chistoph Köpers, og for en kamp dette skulle bli. Begge spilte en meget severdig kamp med mange gode slagvekslinger og godt offensivt spill. Kristiansen ledet med 2-0 i sett, men Fokusspilleren kom sterkt tilbake og vant de to neste settene og utlignet til 2-2. De måtte dermed ut i et siste og avgjørende sett, og for en "rysare" dette skulle bli. Kristiansen vant med minst mulig margin ettersom siste settet endte med 13-11 til NEIL-spilleren. Dermed gikk NEIL opp i en 3-1 ledelse.

Etter doublekampene ledet fortsatt eidsvollingene med to poeng, 4-2. De fire siste singlekampene skulle også bli meget avgjørende. Både Kristiansen og Selmer tapte sine kamper slik at stillingen var 4-4 før de to siste singlekampene. Sist ut for NEIL var Kristian Langbakken og Leif Olafsen. Det lå nok et lite press på disse to spillerne, men dette presset taklet de meget bra. Langbakken vant med solide 3-0 i sett. Olafsen var ikke stort dårlige da han slo sin motstander med 3-1 i sett. Det endte da med en 6-4 seier for NEIL.

Et steg opp på tabellen
Med full pott for NEIL denne helgen klatret de opp en plass på tabellen slik at de nå ligger på 2. plass, med samme poengsum som serielederen, Harestua BTK 2.
Neste samlerunde spilles 22. februar på Harestua. NEIL håper at Selmer er frisk fra sine ryggplager. I tillegg er Hans Inge Kristiansen klar for spill igjen.Fra venstre: Hans Georg Selmer, Kristian Langbakken, Stig Ove Kristiansen og Leif Olafsen

Vis alle nyheter