NEIL A-lag - Dal 23.09.19

23.09.2019 Kl. 23:13
A-laget spilte i kveld hjemme mot Dal i en kamp med masse mål og kort. Det var hjemmelaget som kom best i gang. Mange minutta gikk det ikke før Oscar satte inn 1-0, etter at Herman hadde gjort et godt forarbeid. Oscar var ikke fornøyd med bare ett, så minutter etterpå vinner han ballen sjøl, høyt i bana, og drar av et par mann og banker inn 2-0 med høyra. Johnsrud ville ikke væra no dårligere så han gjør omtrent det samma, bare denna gang på høyre side og setter ballen i nota med venstra, 3-0. Dal har et par muligheter de også, det er ikke totalt overkjøring, men Nordre som har best kontroll og setter sjansene sine. Sju min før slutt skal Einar bruke hue og nikke inn corneren fra Herman i bakre vinkel. Einar var minstemann i feltet, men god timing og lurt løp, kunne han stå nesten aleine øke til 4-0. Så skulle Dal få målet sitt, etter at de gule sov littegran. En som også ville i målprotokollen var Mobakk. Som vart fint servert av Johnsrud og kunne breiside ballen ved motsatt stolpe, 5-1. Nordre slapp seg litt nedpå før pause, men holdt unna. Så pausepraten gikk med til å fortsette der de var og holde koken, og laga noen mål til.
Nordre fortsatte i godt driv og en som også var målkåt var Lars som kom til noen muligheter, men vart også ved en anledning felt. Fikk frispark 15 meter fra mål og gjør som på treninga søndag, legger den i nærmeste hjørne. Pleiere å væra ledig i krysset! Kampen begynte å bølge mer fram og tilbake, som førte til flere dueller. Førstemann i dommerensbok var Erik etter en litt sein takling. Så ti min ut i omgangen skulle Dal få ei straffe, om den var billig eller klar er ikke godt å si, men vi stoler på dommer Juven. Straffa bankes hardt midt i mål og 5-2 var et faktum. De grønne fikk blod på tann og setter ett til etter litt klabb og babb, 5-3. Kampen lever og det er ikke gitt at alle tre poenga blir att på Minnesund. Dalspillera står høyere og Nordre får flere kontringer og detta fører til at Dal drar på seg en fire gule kort for seine taklinger. Ene angrepet blir Oscar felt to ganger, men fordel på første og begge forsvsrera får gult kort. Oscar fikk til slutt fullført hattricket sitt, da Herman spiller en høy ball i bakrom og Oscar klarer å holde motstanderen unna og setter spikeren 6-3. Lik før slutt skal bortelaget få en siste redusering 6-4. De som trudde dramaet var over da dommeren blåste i fløyta for siste gang tok feil. Keeperen til Dal klarte å snakke på seg direkte rødt etter kampslutt.
Einar og Lars er nå delt toppscorer med 8 mål og Daniel assistkonge med 8. To kamper igjen og det kan endres.
Dagens tropp på 14 mann: Jørgen Myhre, Øyvind Bjørndal, Oskar S. Lægland, Erik Johnsrud, Herman U. Bjerke, Martin Mobakk, Oscar B. Fagnastøl, Håkon Martin V. Jensen, Lars A. K. Tenold, Marius P. L. Sjølie, Tobias L. Smedsrud, Einar Skjærstad, Erik K. Julsrud og Daniel Taha.
Trener: Semund Ruud
Neste kamp borte mot Feiring på tirsdag.