NEIL A-lag - Søndre Høland 15.10.19

15.10.2019 Kl. 22:00
Årets siste kamp for A-laget ble spilt hjemme mot Søndre Høland i et forferdelig høstvær. Det ble en innholdsrik kamp, med mye mål og noen diskutable dommeravgjørelser

Sesongen siste match vart spilt i øs pøs regnvær, men bana var like fin. Nordre kom meget godt i gang med tanke på mål. Gikk tidlig opp i 1-0 ved Oscar etter flott forarbeid av Cato. Selv om Høland kjørte kampen skulle hjemmelaget putte 2-0 før 6 min var gått. Omtrent samma oppskrift, Cato forserer framover og setter opp Daniel denne gang som scorer. De gule kom mer med i kampen etter dette, men da var det Høland som skulle få mål ut av det. Først ei redusering og seinere ei utlikning. Dermed 2-2 til pause. Det er helt utrolig at det ikke vart laga flere mål, begge lag hadde sine muligheter, men hjemmelaget de aller største. Det vart en kort pause i regnværet, men Nordre rakk å bytte fra Jørgen til Erik i mål. Uheldigvis skulle Høland score like etter pause. Det bølget fram og tilbake og de gule rulla faktisk opp noen bra muligheter, og når man omtrent er på blank kasse skal det bli mål. Misbrukte flere gedigende sjanser. I stelle skulle de sort/hvit stripete få ei straffa, kanskje noe billig, men greit nok. Erik er etter den, men 2-4. Nå måtte virkelig de gule gire opp og begynne å sette mulighetene, men vondt ble fort til verre. Da kaptein får sitt andre gule, noe som må ha vært noe strengt idømt. Han er uheldig å sklir i vendinga da ballen spilles bort og da motstanderen er på veg samma veg snubler han i beina. Greit nok et frisparket da han felles, men for hvilket grunnlag blir kortet gitt på? Dermed må Nordre spille siste ti med en mindre. Detta ser ut til å få hjemmelaget til å ville litt, det mangla det siste trøkket før i kampen, men nå kom det fram. Det var de gule som nå faktisk styrete mye og Lars kunne sette inn reduseringen 3-4 med en utsøkt lobb på direkten fra Mobakk over keeperen og i mål (sjekk kommentarfeltet). Dessverre ble det kampens siste og sesongen endte der. Den lille trøsten man har er at Feiring tapte stort og havna sist på tabellen.
Dagens tropp: Jørgen Myhre, Oskar Lægland, Simen Fredriksen, Lars A. K. Tenold, Cato Sørlie, Martin Mobakk, Daniel Taha, Erik K. Julsrud, Marius P. L. Sjølie. Erik Jonsrud, Oscar B. Fagnastøl og Håkon Martin V. Jensen
Trener: Semund Ruud.