NEIL A-lag - Varpe 09.09.19

09.09.2019 Kl. 23:35
I kveld var det målfest på Minnesund idrettspark. A-laget vant hele 10-1 over Varpe, i følge dommer Juven, mens andre mista tellinga, og ikke fikk notert ned alle. Det gikk ikke mange minutta før Nordre fikk frispark litt innpå Varpe sin halvdel ut mot venstre. Lars slo inn og Erik stusser til Håkon Martin som nikker den kontrollert i mål fra halvanna meters hold. Noen minutter seinere ville ikke Erik bare ha servitørrollen, så da Amund serverte han på sju meter gjorde han ingen feil og bredsidet den inn. Halvveis ut i omgangen skulle Erik være innblandet igjen da med målgivende til Lars som setter 3-0. I mellomtiden hadde Nordre flere store sjanser, men de gikk både hit og dit og noen gode keeper-prestasjoner gjorde at det ikke vart flere mål, men de fleste skulle få sin revansje utover i kampen. Siste målet før pause var en soloprestasjon av Lars som fikk ballen av Daniel 12 meter unna egent mål. Han passerte både den ene og den andre rundingsbøya av motstandere før han trilla ballen i mål. Med det tok de gulkledde med seg en 4-0 ledelse til pause. Varpe hadde kun et par halvsjanser som forsvaret og keeper ryddet bra opp i.
Kveldens vikar på trenerbenken Helge ga et par føringer i pause og ba laget forsette å produsere muligheter og spille sammen.
I starten andreomgang skulle Nordre igjen vise at lange innkast har blitt er farlig våpen. Mobakk kaster gjennom hele feltet og Håkon Martin står igjen på bakre og gjør ingen feil. Sette hue fra igjen og setter den i en fin bue over keeperen og i mål. Ikke lenge etter ville Amund væra med på målfesten, men vart bare nest sist på ballen da det vart et sjølvmål. Hjemmelaget fortsatte sjanse skapingen, men den ene store muligheten etter den andre vart brent. Så skulle Amund få målet sitt og nok en gang er Erik servitør. Nydelig forsering på kant og 45 grader inn til Amund som gjør ingen feil. Varpe hadde noen farlig framspill de også, men vart stort sett rydda bra opp i av Oskar, Håkon Martin og keeper Jørgen, så det måtte ei straffe til for at de blå skulle få trøstemålet. Det målet i mot syntes ikke Nordre noe om så de scoret likeså godt et til. Gikk litt fort i svinga her, så målscorer foreløpig ukjent. Målscorer funnet, Amund etter litt klabb og babb i feltet. I løpet av de siste sju minutta skulle de to som brente flest muligheter få sine mål. Først ved Mobakk som blir vakkert servert av Amund og kan ha en enkel tap-in på bakre. Daniel ville ikke væra no dårligere han da, så han setter 10-1 etter forarbeid av Mobakk. Hadde marginene vært litt mer med forran mål, burde Nordre scora 5-6 til. Noen kunne og burde hatt hattrick på hue, men en bra kamp av gutta som lekte seg ute på matta en sein mandagskveld i starten av september.
Dagens tropp: Jørgen Myhre, Oskar S. Lægland, Håkon Martin V. Jensen, Martin Mobakk, Lars A. K. Tenold, Marius P. L. Sjølie, Daniel Taha, Erik K. Julsrud og Amund H. Sandholt.
Manager: Helge J. Jensen
Neste match er borte mot Borgen neste uke.