NEIL ny serieleder

  26.10.2020 Kl. 20:40  


I helgen fortsatte andre samlerunde i bordtennis hvor samlerunden ble arrangert i den flotte bordtennishallen i Hokksund. NEIL skulle opp imot både topp og bunn på tabellen og kunne med klatre helt til topps med seire i begge disse kampene.

Smultring mot bunnlaget
I sin første kamp for dagen skulle NEIL opp imot arrangørklubben Drammen BTK 2 som før denne samlerunden hadde tapt alle sine kamper. Slik ble det også mot eidsvollingene for da siste ball var slått stod det hele 10-0 i kampprotokollen til NEIL, altså en såkalt smultring for eidsvollingene.

Seier mot serielederen
Andre og siste kamp for dagen var mot serieleder Harestua BTK 2. Det har alltid vært jevne oppgjør mot Harestua. Forrige sesong kjempet de om seriegullet, men da siste samlerunde ble avlyst grunnet koronaepidemien fikk man ikke kåret en vinner. Årets utgave av Harestua er nok noe dårligere enn fjorårssesongen, så mange hadde faktisk Minnesundlaget som favoritt i dette oppgjøret. Det skulle vise seg at disse fikk rett. Selv uten å overbevise spillemessig ble det en klar 7-3 seier over den tidligere serielederen. Med seier i begge sine kamper denne helgen er nå NEIL ny serieleder. Samlerunden ble dog noe amputert da noen av kampene ble utsatt på grunn av oppblomstring av korona på Gjøvik.

Double tilbake på programmet

Fra og med denne samlerunden var det igjen åpnet for doublespill. Dette var tatt av programmet under første samlerunde, men på grunn av nye koronatiltak var det åpnet for doublespill igjen. NEIL har for vane å vinne sine doublekamper, og også denne gangen ble det seiere i alle de fire doublekampene som ble spilt.

Kristiansen fortsetter å imponere
14-årige Isak Johansen Kristiansen fortsetter å imponere ved bordtennisbordet. Nok en gang vant han alle sine kamper i denne samlerunden også, og med kampkvote 10-0 i single og 2-0 i double er han fortsatt i tet som årets spiller.
Neste samlerunde spilles om en måned, og da er det NEIL som er arrangør. Her skal eidsvollingene møte Vind IL og Jevnaker BTK 2, to lag som nå ligger midt på tabellen.Isak Johansen Kristiansen overbeviste nok en gang under helgens samlerunde i Hokksundhallen.Vis alle nyheter