NEIL seriemester i bordtennis

  02.03.2022 Kl. 19:40  

Selv med en samlerunde igjen å spille er NEIL allerede seriemester i bordtennis etter helgens samlerunde som ble arrangert i Minnesundhallen. Før den siste samlerunden som blir arrangert om tre uker leder NEIL med hele seks poeng på lag nummer to på tabellen, og med to kamper igjen å spille kan ingen ta igjen eidsvollingene. Det er sjelden man ser en slik overlegen seriemester som NEIL er for øyeblikket, og de andre lagene har mange lovord å komme med om eidsvollingene sin innsats denne sesongen.

Vanskelig kamp mot Ham-Kam
Første kamp for NEIL i Minnesundhallen denne helgen var Ham-Kam som lå på andreplass på tabellen før helgens kamper. Ham-Kam har et jevnt sammensatt lag som bla. består av de to beste spillerne i serien fram til nå. Dette skremte allikevel ikke eidsvollingene. De hadde bestemt seg for å gå aggressivt ut med fokus på angrepsbordtennis. Og dette skulle vise seg å fungere meget bra, for etter de seks første kampene ledet NEIL med hele 5-1. Etter dette var det som om rullgardinen var trukket ned for NEIL, for de tapte de tre neste kampene, og før den siste kampen ledet Minnesundlaget 5-4. Kristian Langbakken, som var NEIL sin siste spiller i dette oppgjøret, måtte  vinne sin kamp for at NEIL skulle gå seirene ut av dette oppgjøret. Kristian hadde full kontroll i denne kampen og vant med 3-1 i sett. En spennende kamp som endte med 6-4 seier til NEIL.

NEIL storspilte mot Fornebu BTK
I den siste kampen i helgen var Fornebu BTK 5 motstander. NEIL spilte opp mot sitt beste, og de utklasset Oslolaget med hele 9-1. En meget god prestasjon, for Fornebu BTK stilte med et godt lag.
I helgen stilte NEIL med flg. spillere: Arne Gunnar Ellevold, Hans Georg Selmer, Øyvind Christensen, Leif Olafsen og Kristian Langbakken. NEIL måtte unnvære gode Hans Inge Kristiansen som dessverre var smittet med korona.

Mye ros for godt arrangement 
Det er myer arbeid med å arrangere et slik samlerunde i bordtennis; både før, under og etter et slikt arrangement. Det er vel ingen andre arrangører i 3. divisjon som er så heldig å ha en slik stor hall til å gjennomføre et slikt arrangement. Det er god plass for hver spiller bak bordene, noe som ofte er mangelvare hos andre arrangører. NEIL fikk da også veldig mye ros fra de andre deltakerne for et veldig godt gjennomført arrangement.

Siste samlerunde i Fornebu bordtennishall
Siste samlerunde arrangeres i Fornebu bordtennishall om tre uker. NEIL leder som tidligere nevnt med uinntakelig seks poeng, men eidsvollingene er interessert i å gjøre en god figur i de to siste kampene selv om de allerede er seriemestere. De har nå som mål å gå gjennom serien uten ett eneste tap, noe som sjeldent skjer i 3. divisjon.

 

LAG

S

V

U

T

KVOTE

P

Nordre Eidsvoll

8

7

1

0

53 - 23

15

Ham-Kam BTK

8

4

1

3

47 - 29

9

Vind IL

8

3

2

3

39 - 37

8

Harestua BTK 2

8

3

1

4

34 - 42

7

Kobra BTK

8

2

1

5

26 - 50

5

Fornebu BTK 5

8

2

0

6

29 - 47

4Bordtennisgruppa gjennomførte et meget godt arrangement i Minnesundhallen denne helgen

 

Kristian Langbakken spilte meget godt denne helgen. Han vant alle sine kamper, både i single og i double
Vis alle nyheter