Overbevisende avslutning for NEIL

  15.03.2022 Kl. 12:30  
NEIL var allerede seriemester før siste samlerunde som ble arrangert i Fornebu bordtennishall nå på lørdag. Allikevel hadde NEIL-gutta satt seg som mål å gå igjennom sesongen uten tap. Eidsvollingene hadde et noe svekket lag til helgens kamper da Hans Georg Selmer var skadet og Hans Inge Kristiansen slet med sykdom. Allikevel viste de gjenværende gutta spill av ypperste klasse.

Overbevisende seier mot Kobra BTK
I sin første kamp skulle de opp imot Kobra BTK som vant begge sine kamper i samlerunden som ble arrangert i Minnesundhallen i februar. Kongsvingerlaget hadde ikke like bra lag som sist samlerunde, noe NEIL-gutta var klar over. Og for en kamp NEIL-gutta spilte. Da siste ball var slått stod det hele 9-1 i protokollen for NEIL. Nok en overbevisende seier for eidsvollingene.

Smultring mot Harestua BTK
I årets siste kamp skulle NEIL opp imot Harestua BTK 2, et lag som de ofte har spilt jevnt imot. Men ikke denne gangen. Nok en gang viste NEIL bordtennisspill av ypperste klasse. Harestua hadde ikke mye å stille opp imot gode eidsvollinger, og det endte faktisk med «smultring» for NEIL. Smultring i denne sammenheng betyr at de vant hele 10-0!

Dermed gikk NEIL ubeseiret gjennom årets sesong. Med ni seiere og en uavgjort var de fullstendig overlegne med å vinne serien med hele seks poeng ned til Ham-Kan som endte på 2. plass.

Disse spillerne har spilt på vinnerlaget denne sesongen: Hans Inge Kristiansen, Øyvind Christensen, Kristian Langbakken, Leif Olafsen, Arne Gunnar Ellevold og Hans Georg Selmer.

Leif Olafsen spilte meget godt i helgen. Han vant alle sine kamper både i single og i double.
NEIL seriemestere i bordtennis


Vis alle nyheter