Sørum - NEIL A-lag 02.09.19

02.09.2019 Kl. 23:46
Høstsesongen er i gang for A-laget, og den starter borte mot Sørum. Bana på Lørenfallet var naturgressbane, som absolutt burde vært klypt. Detta var uvant for gutta og før de viste ordet av det var det tre i sekken. Så kom Nordre i gang og produserte litt framover. Det neste målet skulle de gule score etter et langt innkast fra Erik K. til Mobakk som stod på bakre og kunne sette den sikkert i mål. En baklengs til skulle det bli til før pause. Bortelaget hadde et par muligheter de fort kunne scoret på, men 4-1 stod det til pause.
Andre omgang fortsatte litt i samma sporet, med muligheter til begge lag, mens Sørum satte flest. 7-2 skulle Erik J. setta kontant i mål med venstre slegga etter oppspill fra Håkon Martin. Detta var bare minutter etter at Erik J. stod på sidelinja å spøy. Nordre skulle få et trøstemål til som førte til 8-3. Det var Håkon Martin som slo et frispark midt på banehalvdel og i mål. Keeperen til Sørum som hadde vært litt kjepphøy kom ned på jorda igjen etter å ha rots den i mål. Bra jobb av Mobakk som forstyrret nok. Kampen ender tilslutt 9-3 i følge dommeren.
Det var virkelig en kamp som bølget fram og tilbake, hvor Sørum satt flest av sine sjanser og kunne juble for seier. Mens det var en god innsats av de 9 Nordre spellera som tok turen.
Det må også nevnes at Helge var den 20. spilleren Nordre benyttet denna sesongen. Han og hans sønn Håkon Martin var de to eldste på Nordrelaget i kveld. Med det kan man si det er mye ungt i laget om dagen.
Dagens tropp: Jørgen Myhre, Øyvind Bjørndal, Håkon Martin V. Jensen, Martin Mobakk, Erik Johnsrud, Erik K. Julsrud, Daniel Taha og Helge J. Jensen
Spillende trener: Semund Ruud.
Neste kamp er hjemme mot Varpe på mandag kl. 20:00. Møt opp